Львівський обласний центр народної творчості і культурно-освітньої роботи

АТЕСТАЦІЯ НАРОДНИХ АМАТОРСЬКИХ КОЛЕКТИВІВ РАЛІВСЬКОЇ ТА БІСКОВИЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

✍️ 27 травня 2023 року у приміщенні Народного дому с. Чуква відбувся атестаційний перегляд виступів аматорських художніх колективів Ралівської та Бісковицької територіальних громад.

Свою творчу програму представили:
🔸 Народний аматорський драматичний колектив “РАДО” Народного дому с. Ралівка, Ралівської ТГ.
🔸 Народний аматорський вокальний ансамбль “Юш мелем” Народного дому с. Нагірне, Ралівської ТГ.
🔸 Народний аматорський музичний гурт “Сузір’я” Народного дому с. Ралівка, Ралівської ТГ.
🔸 Народний аматорський художньо-просвітницький колектив “Воютичанка” Народного дому с. Воютичі, Бісковицької ТГ.
🔸 Народний аматорський жіночий вокальний ансамбль “Лада” Народного дому с. Сусідовичі, Бісковицької ТГ.

✅ Рішенням атестаційної комісії усім колективам підтверджено почесне звання “Народний аматорський колектив”.

💪 Підтримати аматорські художні колективи громад прийшли: Заступник Ралівського сільського голови Петро Герман, начальник відділу культури, молоді та спорту Ралівської сільської ради Степан Мількович, начальник відділу культури, молоді та спорту Бісковицької сільської ради Михайло Щерба.

🏡 У мальовничих куточках Ралівської та Бісковицької територіальних громад, замріяні серця й творчі душі, об’єднуються в магічному дотикові мистецтва.

👉 Виступи аматорських художніх колективів стають чудовими кроками на шляху до культурного розмаїття та естетичного вдосконалення.

▪ Намистини таланту, розповідаючи свої історії, розцвітають на сцені, перетворюючи звичайний простір у чарівне місце. Кожен жест, кожна міміка, пронизані емоціями й глибиною почуттів, дарують глядачам неповторні миті щастя.

🎵 Перед слухачами лунають вокальні мелодії, що розчулюють серце і осягають найвіддаленіші куточки душі. Здібні артисти співають про кохання, мрії, сум і радість. Звуки музики відчуваються в повітрі, немов окрилені пташки, що пробуджують у нас почуття незбагненної краси.

🎼 Виступ музичного аматорського художнього колективу – це світло і радість, що розсіюються серед присутніх. Це музична симфонія, яка оживає в кожному виконанні. І коли останній акорд затихає, усі зливаються в один спільний оплеск, віддячуючи цьому колективу за його музичну майстерність.

🎭 Драматичний та художньо-просвітницький колективи продемонстрували щирість та відданість творчій праці, що було втілено на сцені. Глибокі, повчальні сюжети та краса народних традицій створили неймовірне поєднання і втілились у незабутнє дійство.

❤️ Територія Ралівської та Бісковицької громад оживає завдяки цим аматорським колективам, які зростають і розвиваються разом зі своїми глядачами. Вони створюють свою власну гармонію, де кожен може знайти втіху й натхнення!

🤝 Отож, нехай ці чудові колективи продовжують розповідати свої унікальні історії через мову мистецтва, надихаючи та збагачуючи свої громади!

🇺🇦 Дякуємо ЗСУ, що боронять та бережуть нас та дають можливість працювати і творити на своїй землі!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.