Львівський обласний центр народної творчості і культурно-освітньої роботи

🌿 ОБЛАСНИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС ХОРЕОГРАФІЧНИХ КОЛЕКТИВІВ «ВЕСНЯНИЙ РОЗМАЙ» 💃

🟣  КЗ ЛОР «Навчально-методичний центр культури і мистецтв Львівщини» оголошує обласний дистанційний фестиваль-конкурс хореографічних колективів «Весняний розмай». Конкурс проводиться з метою відродження і подальшого розвитку українського народного танцю. Завдання конкурсу – розширення масовості та покращення виконавської майстерності хореографічних колективів міста і села.

👉 До участі в дистанційному конкурсі запрошуються танцювальні колективи – учасники художньої самодіяльності закладів культури територіальних громад  ❗️ Львівщини.

📋  Для участі в обласному дистанційному конкурсі керівники колективів до 1 травня 2024 року заповнюють електронну форму за покликанням:
👇👇👇

ℹ️  Конкурсна програма передбачає виконання двох танцювальних номерів.
До заявки додається програма виступу колективу.

▪  Виступи учасників оцінюватимуться за такими критеріями:
– сценічна культура;
– художній рівень постановки, драматургія та режисура танцю;
–  чистота виконання, чіткість малюнку, технічна майстерність;
– оригінальність сценічного твору.

📜  Учасники нагороджуються подяками та дипломами за участь, а переможці – дипломами лауреатів та сертифікатом для пошиття костюмів театральною майстернею  «Світлячок».

✍️  Журі конкурсу очолюватимуть: голова Львівського відділення Національної спілки хореографів України, заслужений працівник культури України, викладач хореографії Львівського фахового коледжу культури і мистецтв Победа Харісов та співголова журі, викладач-методист, голова циклової комісії хореографічних дисциплін Львівського фахового коледжу культури і мистецтв Олег Копильчак.