Львівський обласний центр народної творчості і культурно-освітньої роботи

АТЕСТАЦІЯ НАРОДНИХ АМАТОРСЬКИХ КОЛЕКТИВІВ ДОБРОМИЛЬСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

✍️ 17 червня 2023 року у приміщенні Добромильського міського Народного дому відбулась атестація аматорських художніх колективів Добромильської міської територіальної громади.

Свій творчий доробок представили:
🔸 Народний аматорський жіночий вокальний ансамбль «Росинка» Народного дому м. Добромиль.
🔸 Народний аматорський художньо-просвітницький колектив «Паросток» Народного дому м. Добромиль.
🔸 Народна аматорська хорова капела «Світанок» Народного дому м. Добромиль.

✅ Рішенням атестаційної комісії колективам підтверджено звання «Народний аматорський колектив».

❤️ Виступи хорового, вокального та художньо-просвітницького колективів Добромильської міської територіальної громади – це справжня феєрія краси і таланту, яка заповнює життя кожного глядача радістю і натхненням.

▪ Вокальний аматорський колектив насичений чарівними голосами і розмаїттям талантів, де кожна нота це витвір мистецтва. Його виступи – це справжня симфонія емоцій і глибинних почуттів, які безсумнівно перебувають на вершині виконавської майстерності.

▪ Художньо-просвітницький колектив Добромильської міської територіальної громади відіграє вагому роль у розвитку культури та освіти. Його виступи – це справжні шедеври, що проникають у душі глядачів і залишають незабутні враження. Завдяки майстерній акторській грі, глибокому розумінню сценічної магії кожна вистава стає цікавим досвідом.

▪ Хоровий аматорський колектив громади – це справжнє музичне диво, яке перетворює звуки на відчуття і дотикається до сердець слухачів. Голоси учасників об’єднуються в чарівному гармонійному синтезі, створюючи могутню ауру.

🇺🇦 Дякуємо Воїнам ЗСУ за можливість творити і працювати!

🇺🇦 Слава Україні! 🇺🇦

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.