Львівський обласний центр народної творчості і культурно-освітньої роботи

ВИСТАВКА-ПРОДАЖ ТВОРЧИХ РОБІТ ВИКЛАДАЧІВ ХУДОЖНІХ ШКІЛ ТА ВІДДІЛІВ ШКІЛ МИСТЕЦТВ ЛЬВІВЩИНИ, КЕРІВНИКІВ ГУРТКІВ ЦТДЮ ТА ПОЗАШКІЛЬНИХ МИСТЕЦЬКИХ ЗАКЛАДІВ ЛЬВІВЩИНИ, МИТЦІВ УКРАЇНИ

😢 Вже майже рік повномасштабної війни…надзвичайно важко, адже де війна, там біль, розпач, сльози… Але, як би там не було, життя триває, а у творчих людей і мистецтво повинно жити, розвиватися. Бо ж мистецтво загоює рани, лікує наші душі.

🖌 А ще мистецтво може допомагати нашим Воїнам…

❤️ 22 січня у виставковій залі Меморіального комплексу «Борцям за волю України», що у м. Стрий Львівської області відбулося відкриття виставки-продажу творчих робіт викладачів художніх шкіл та відділів шкіл мистецтв Львівщини, керівників гуртків ЦТДЮ та позашкільних мистецьких закладів Львівщини, митців України під назвою «Мій Янгол».

🤝 Організатор: Громадська організація «Спілка творчих людей» , за підтримки Управління культури, молоді та спорту Стрийської міської ради та Департаменту з питань культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації й КЗ ЛОР «Навчально-методичний центр культури та мистецтв Львівщини».

🖼 На виставці презентовано 62 картини, виконані у різних техніках, та 40 виробів з декоративно-ужиткового мистецтва.

💪 Виставка-продаж «Мій Янгол», яка триватиме протягом місяця, має на меті зібрати кошти для ЗСУ. Це гарна нагода опосередковано пришвидшити нашу перемогу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.