Львівський обласний центр народної творчості і культурно-освітньої роботи

АТЕСТАЦІЯ КОЛЕКТИВУ “КРАЯНИ” НД с. МАВКОВИЧІ

3 серпня 2021 року в актовій залі КЗ “Городоцький центр дозвілля та надання культурних послуг” відбулася атестація аматорського художньо-просвітницького колективу “Краяни” НД с. Мавковичі Городоцькоі міської ради.

Аматорський колектив під керівництвом Надії Трохим представив вокально-театральне дійство “Мавковицькі вечорниці”.

Своїм виступом “Краяни” створили чудову атмосферу свята народної творчості. Атестаційна комісія, до складу якої входили: завідувачка відділом народної творчості КЗ ЛОРЛОЦНТ і КОР, заслужений працівник культури України Ольга Дуляба, викладач театральних дисциплін вищої категорії, методист Львівського фахового коледжу культури і мистецтв Світлана Бельченко та методист по роботі з молоддю, любительських об’єднань та клубів за інтересами КЗ ЛОР ЛОЦНТ і КОР Наталія Ярка відзначила професійність у розробці сценарію, емоційність та органічність акторських діалогів, яскравість костюмів, чудові голоси а також особливу енергетику щирості виконавців, що зачарували глядача і несли у зал невмирущу любов до української народної пісні і наших традицій.

Протягом програми глядачі насолоджувались дотепним галицьким гумором. Зважаючи на цікавий репертуар, належний художньо-виконавський рівень, участь у святах та фестивалях обласною атестаційною комісією колектив “Краяни” рекомендований до присвоєння звання “Народний аматорський колектив”.

З присвоєнням цього почесного звання колектив та його очільника привітали керівник гуманітарного управління Городоцькоі міської ради Ігор Яскевич та головний спеціаліст гуманітарного управління Городоцькоі міської ради Оксана Греділь.

Щиро вітаємо з успіхом художньо-просвітницький колектив “Краяни” та керівника п. Надію Трохим!

Радості всім від життя та творчості !!!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.