Львівський обласний центр народної творчості і культурно-освітньої роботи

👩‍🏫  ПРОВЕДЕНО ЛЕКЦІЮ НА ТЕМУ: «ІННОВАЦІЙНІ ФОРМИ КЛУБНОЇ РОБОТИ»

✍️   Сьогодні, 25 квітня 2024 року у приміщенні актової зали КЗ ЛОР «Навчально-методичного центру культури і мистецтв Львівщини» студенти випускних курсів: хорових, режисерських, інструментальних та кіно-фото-відео справи КЗ ЛОР «Львівський фаховий коледж культури і мистецтв» слухали лекцію на тему: «Інноваційні форми клубної роботи».

ℹ️   На лекції були присутні: завідувачка відділом виробничої практики КЗ ЛОР «Львівського фахового коледжу культури і мистецтв» Галина Гвоздкова та голова циклової комісії менеджменту соціокультурної діяльності та кіно-фото-відео справи коледжу Андрій Гуняк.

📋  Підготувала та провела розповідь і цікаве спілкування способом «питання – відповідь» завідувачка відділом народної творчості та креативних індустрій КЗ ЛОР «Навчально-методичного центру культури і мистецтв Львівщини», заслужений працівник культури України Ольга Дуляба.

ℹ️   За результатами лекції студенти здобули:
▪  Розуміння різноманітності форматів клубних заходів: студенти освоїли різноманітні підходи до організації клубної роботи, включаючи дискусійні групи, майстер-класи, тематичні вечори та інші формати.

▪  Навички використання інноваційних технологій: отримали навички використання інноваційних технологій: лекція допомогла студентам зрозуміти, як інтегрувати сучасні технології, такі як віртуальні платформи, соціальні мережі та онлайн інструменти для покращення ефективності та доступності клубної роботи.

▪  Стимулювання творчості та ініціативності: лектор надала студентам інструменти та підказки щодо підтримки творчих ідей та ініціатив в межах клубної діяльності, що сприяє розвитку креативності та самореалізації.

▪  Управління проектами та командною роботою: студенти отримали уявлення про методи управління проектами в контексті клубної роботи, включаючи планування, організацію ресурсів та комунікацію з учасниками.

▪  Розвиток лідерських якостей: лекція сприяла розвитку лідерських навичок студентів, допомагаючи їм розуміти важливість емпатії, комунікації та мотивації у ролі керівника клубних культурних проектів.

▪  Збільшення мережі контактів: студенти зрозуміли важливість будівництва мережі контактів для успішної клубної діяльності, що допомагає встановити партнерства та залучити ресурси для реалізації культурно-мистецьких ідей.