Львівський обласний центр народної творчості і культурно-освітньої роботи

🙏 ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ, ВОНИ ЗГОРИ ТРИМАЮТЬ НЕБО НАД УКРАЇНОЮ…🇺🇦


🕯 18-20 лютого 2014 року стали найкривавішими днями Революції Гідності. Тогочасний проросійський режим намагалася придушити наш опір, нашу незгоду, наш вибір… 20 лютого озброєні беркутівці вбили найбільше людей. Очевидці вважають, що саме тоді почалася війна, яка триває і дотепер. Кремль не полишив намагань повернути Україну в лабети імперії, захопивши невдовзі після подій на Майдані Крим і окупувавши частину території українського Донбасу.

ℹ️   Демократія (народоправство) —  політичний режим, за якого єдиним легітимним джерелом влади в державі визнається її народ. Україна – держава демократична. Українці обрали європейський шлях розвитку а не московське рабство у т.зв. “Митному союзі”.

🇪🇺 Євромайдан – українське слово, яке увійшло до усіх європейських мов без перекладу і позначило переламний момент в історії країни.

▪️  Євромайдани були не тільки ж в Києві, а по всій Україні, навіть у Луганську, Це і була  перемога, демонстрація нашої волі. Це пік багатолітньої боротьби українців за свободу.

▪️  Євромайдан став епіцентром кардинальних змін у країні. Революція Гідності була наймасштабнішою подією в новітній історії України і логічним продовженням боротьби за права людини та громадянина.

🌍🇺🇦 Ця подія відкрила вікно можливостей для якнайважливіших змін в Україні – процесу декомунізації, розвитку громадянського суспільства, що потужно заявило про себе на Майдані у вигляді численних громадських ініціатив і волонтерського руху на розбудову війська і захист держави, подальших процесів трансформації посттоталітарного суспільства в демократичне.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.